Gå direkte til indhold

Kantine

På EK er der kantiner på flere campusområder.

Kantinerne drives pt. af to eksterne leverandører, en for tidligere KEA-lokationer og en for tidligere Cphbusiness-lokationer. 

Simply Cooking (tidligere KEA-lokationer)

På Guldbergsgade, Lygten og Prinsesse Charlottes Gade drives kantinen af Simply Cooking. Kantinernes åbningstider kan findes på mit.ek.dk.

Jespers Torvekøkken (tidligere Cphbusiness-lokationer)

På Nansensgade, Landemærket og Firskovvej drives kantinen af Jespers Torvekøkken.

Alle kantinerne er  åbne fra 7.30 til 15.00 på alle almindelige undervisningsdage (typisk ca. 210 dage om året):

  • Fra 7.30-9.30 kan der blandt andet købes almindelige morgenmadsprodukter (fx havregryn, cornflakes eller mysli) med tilhørende økologiske mælkeprodukter og økologisk sukker, samt kolde og varme drikkevarer, forskelligt brød med tilbehør og kager og/eller wienerbrød.
  • Fra 11.00-14.00 kan der blandt andet købes mindst to forskellige varme dagens ret (mindst den ene ret skal være afstemt efter de studerendes spisevaner i forhold til, at den skal være vegetarisk), almindeligt smørrebrød, varieret og sæsonafstemt salat- og brødbuffet samt eventuelt små lune og kolde frokostretter, sandwich, desserter, kager og et passende udvalg af kioskvarer.

Åbningstiden kan være ændret i fx eksamensperioder.